Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Извънредно общо събрание на ФК "Чепинец"

17 февруари 2015, Вторник | 17:28 | прессъобщение

ФК

На 12.02.2015г. в голямата зала на Община Велинград се проведе извънредно общо събрание на ФК „Чепинец“. Членовете на сдружението гласуваха пълно доверие на ръководството на ФК „Чепинец“ в лицето на кмета и председател на клуба Иван Лебанов.

          От своя страна Лебанов се ангажира да изпълни основното искане на членовете на сдружението да се предприемат действия и отборът да започне участие на 1-ви март в Югозападната „В“ АФГ, където „Чепинец“ заема 9-то място. Към настоящия момент се работи активно по селекцията на представителния мъжки отбор.

       На финален етап са преговорите, които води Лебанов за партньорство с представители на ръководството на българския шампион и участник в шампионската лига „Лудогорец“. Председателят на управителния съвет на ФК „ Чепинец“ вече е поръчал нова екипировка за футболния сезон.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Да бъдеш „Junior”
03 февруари 2020 | 16:24
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени