Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Събрание на ПП “Обединени земеделци”

20 май 2011, Петък | 22:03 | политика

Общо събрание на ПП “Обединени земеделци”

На 19.05.2011 год. се проведе Общо(делегатско) събрание на ПП “Обединени земеделци”- политическа организация- съюз на съидейници, която изповядва идеите на земеделското движение. С този акт бе възстановена Общинската организация на партията в гр.Велинград. Избрано бе седемчленно ръководство с председател гл.ас.инж. Ангел Ферезлиев и Контролно-ревизионна комисия с председател Мария Костова.

ПП „Обединени земеделци" е наследник и продължител на земеделската идея и принципи, в името на които посветиха и дадоха живота си Ал. Стамболийски, д-р Г. М. Димитров, Димитър Гичев, Никола Петков и плеядата български земеделци, които са се борили срещу всички диктаторски тоталитарни режими и са отстоявали своите демократични принципи и ценности.

От друга страна партията е съвременна демократична организация на равноправни собственици на земя, капитали, интелект и работна сила, която изразява въжделенията за ново начало на земеделското движение в България.

 

Общинско настоятелство на ПП ”Обединени земеделци”- гр. Велинград

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени