Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Годишно събрание на слепите инвалиди

24 април 2014, Четвъртък | 14:05 | прессъобщение

ТСО на слепите инвалиди във Велинград представи своя отчет

На годишното отчетно събрание бяха представени отчет и доклад за дейността на сдружението за периода 24-ти април 2013 до 24-ти април тази година, както и проектопрограма за следващия годишен период в дейността от председателя Мария Димова. Димова е председател на съюзната организация с 10 годишен опит, което в сферата  се равнява на два мандата. До този момент тя е инициатор на редица мероприятия на местно ниво. Срещата откри кметът на Община Велинград Иван Лебанов, кой изрази своята отговорна позиция към сдружението и членовете му. Градоначалникът заяви, че сред приоритетите на община Велинград е грижата за хора в неравностойно положение и винаги се търсят възможности именно за помощ към тях. Лебанов допълни, че общинското ръководство прави постъпки за вземане на Сярна баня, като общинска. „И ако това се случи, заключи кмета, Вие и учениците отново ще я ползвате безплатно в един от дните на седмицата“. Кмета приветства и гостите — Велик Атанасов, председател на регионалната организация на слепите инвалиди гр. Пловдив, Костадин Дечев-председател на регионалният контролен съвет и неговият член Ася Бурова.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени