Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът Лебанов присъства на събрание на слепите инвалиди във Велинград

29 април 2015, Сряда | 19:27 | прессъобщение

Градоначалникът присъства на годишно отчетно изборно събрание на слепите инвалиди във Велинград

На годишното отчетно събрание на инвалидите бяха представени отчет и доклад за дейността на сдружението за периода 23-ти април 2014 до 29-ти април тази година, както и проектопрограма за следващия годишен период за дейността от председателя Мария Димова. Димова е председател на съюзната организация с дългогодишен опит. До този момент тя е инициатор на редица мероприятия на местно ниво. Срещата откри кметът на Община Велинград Иван Лебанов, който изрази своята отговорна позиция към сдружението и членовете му. Градоначалникът заяви, че сред приоритетите на Община Велинград е грижата за хора в неравностойно положение и търсене на възможности за помощ.

Лебанов допълни, че както до сега, така и занапред вратите на Община Велинград са отворени...

...всички ваши въпроси и проблеми ще бъдат решавани, благодарение на социалната политика, която се провежда в общината.

Кметът приветства и гостите — Велик Атанасов- председател на регионалната организация на слепите инвалиди гр. Пловдив и Костадин Дечев- председател на регионалния контролен съвет.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени