Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Само за мъже“ с поредно отличие

28 октомври 2013, Понеделник | 13:34 | прессъобщение

Отличие за Велинградския самодеен театър

Читалище

След редица призови места на местни и международни форуми постановката „Само за мъже“ на Велинградски самодеен театър при ОНЧ“ Отец Паисий 1893“ отново завладя сърцата на публика и жури. Постановката на Дарио Фо, по режисура на Мариус Донкин, взе участие във втори национален фестивал на любителските театри "Театър без граници" на община Самоков. Хитовата комедия, играна 27 пъти от велинградския състав, спечели специалната награда за най-добър спектакъл на община Самоков. Събитието е с конкурсен характер и се организира от читалище - паметник "Отец Паисий -1859" и община Самоков. Основната цел на фестивала е популяризиране на българската и европейска драматургия и комедия и утвърждаване на културните традиции на града. Великолепният спектакъл „Само за мъже“ е носител на първа награда от Национален фестивал Каварна, както и на специална награда на Министерство на културата от международен фестивал „Златната камила“, Тополовград. Много от актьорите имат награди от различнифоруми за индивидуално представяне.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени