Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Поздрав към Велинградските самодейци

01 март 2011, Вторник | 10:16 | прессъобщение

Поздравителен адрес от иван Лебанов

По случай първи март - Ден на самодееца, кметът Иван Лебанов Поздравява всички самодейци които от сърце дават своя принос в различните области на изкуството. От пресцентъра на община Велинград изпратиха поздравителен адрес към самодейците:

 

 

До ръководствата на читалищата

В община Велинград

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н  А Д Р Е С

 

Уважаеми самодейци,

Най-сърдечно Ви поздравявам послучай 1 март-Ден на самодееца!

Няма по-искрено съпреживяване на изкуството от личното участие в сътворяването му, от представянето му пред обществото, от вписването му в ежедневието. Благодарение на работата на всички Вас изкуството присъства в живота на община Велинград всеки ден. Вие не само го изразявате, Вие участвате в неговото популяризиране като правите жителите на общината съпричастни с българските културни  и творчески традиции. Не преставате да присъединявате към себе си нови приятели на изкуството и културата, като по този начин изграждате културна мрежа на община Велинград, за което Ви благодаря!

       Благодаря Ви още за ентусиазма и всеотдайността, благодаря Ви, че ни радвате и облагородявате!

 

Честит празник!

 

ИВАН ЛЕБАНОВ

КМЕТ НА ОБЩИНАВЕЛИНГРАД:

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени