Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Съобщение от ВКТВ, Велинград

24 юни 2019, Понеделник | 21:36 | прессъобщение

Съобщение от ВКТВ, Велинград

"ВКТВ" - ЕООД информира всички свои абонати, че

поради планирано превключване на главен водопровод „Дюкера“, в периода от 8.00 часа до 17.00часа на 25.06./вторник/ ще бъде спряно водоподаването.

С превключването се цели да се избегнат честите аварии по трасето,  изградено от стари етернитови тръби на довеждаш водопровод „Лепеница“. Водопроводът е основен водоизточник за 75%  от населението и гостите на града.

Превключването през алтернативно трасе има за цел елиминиране на постоянните аварии и осигуряване на непрекъснато водоподаване към Пречиствателна станция- Велинград.

С извършването на тази интервенция  честото спиране на водата за гражданите и гостите на града, поради постоянните аварийни ремонти ще бъде преустановено.

"ВКТВ" се извинява за поредното причинено неудобство и моли за вашето разбиране!

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени