Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Общински кръг на състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“

24 март 2016, Четвъртък | 14:57 | прессъобщение

Общински кръг на състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“

На 24.03.2016г. в Общински детски  комплекс- Велинград се проведе ученическо състезание-„Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“. В него взеха участие пет училища- СОУ „Методи Драгинов“- Драгиново, СОУ „Христо Смирненски“- Света Петка, СОУ „Св.св Кирил и Методий“- Велинград и ОУ „Христо Ботев“- Велинград.

Комисия в състав: инсп. Защита на населението- Цоньо Бошнаков /председател/, инсп. ЗН Георги Тодоров от Регионална дирекция пожарна безопасност и защита на населението- град Пазарджик /член/ и Невена Шуманова- главен специалист в общинска администрация /член/ провериха и оцениха тестовете на отборите,взели участие в състезанието. Отборът, класирал се на първо място, е на училище СОУ „Методи Драгинов“- Драгиново, на второ място е ОУ „Христо Ботев“- Велинград и на трето място СОУ „Христо Смирненски“- Света Петка.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени