Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Състезание по футбол между деца

14 ноември 2013, Четвъртък | 11:54 | образование

Ученици в състезание по футбол

Състезание по футбол

На 08-ми ноември 2013 год.,  в двора на СОУ „Методи  Драгинов“,  премериха своите сили в  състезание по футбол учениците от спортните клубове от Помощно училище „Драган Манчов“ и СОУ „Методи Драгинов“, които работят по проекта „Бъдете с Нас и Ний сме като Вас“. С голям ентусиазъм те се бореха за победата до последните секунди на мача, но този път по-силен беше отборът на противника. Но не толкова важен беше спортният  резултат, колкото важно  беше  възможността за общуването на децата, различни, но еднакви в желанието си да стигнат към победата, да изяват възможностите си, да се научат на толерантност и партньорство, да изпитат силата и емоцията да бъдат част от един  отбор.

Благодарим много на ръководителите на спортните клубове Николай Мешков, Албена Бошнакова, Ибриям Налбантов, на директора на домакините и представителя от Община Велинград- Крум Урумов за организацията и провеждането на тази изява.

ПУ "Драган Манчов"

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени