Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

В десятката на ХІV национално състезание по счетоводство

31 октомври 2012, Сряда | 20:25 | образование

Успех на ученици от спец. ”Счетоводна отчетност” на ПГИТ „Алеко Константинов”

Състезание по счетоводствоОт 26-ти  до 28-ми октомври в гр. София се проведе ХІV национално състезание по счетоводство за средношколци, организирано от списание „Счетоводство плюс …” с подкрепата на института на дипломираните експерт счетоводители. Участици в съзтезанието бяха всички икономически професионални гимназии в България.

За състезанието се подготвяха учениците от 12-а клас, спец. „Счетоводна отчетност” и в заключителния етап взеха участие ученичките от 12-ти клас спец.”Счетоводна отчетност” – Мария Гечева и Лилия Манова, подготвяни от ръководителите Павлина Младенова и Петър Веселинов.

Учениците заеха престижното осмо място от 30 отбора от професионалните гимназии, за което получиха сертификати за участие в състезанието. За ръководителите беше организиран семинар на тема „Нови моменти в счетоводнотоотчитане и промени в данъчното законодателство”.

Пожелаваме нови успехи на бъдещите счетоводители и техните учители!

Ръководството на ПГИТ

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени