Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград отбеляза седмицата на гората

04 април 2017, Вторник | 23:03 | прессъобщение

Велинград отбеляза седмицата на гората

Пред плочата на лесовъда Васил Попов, ПГГС „Христо Ботев” Велинград  организира мероприятие, с което се включи  в отбелязването  на Седмицата на гората, която е част от национална програма на МЗХ и ИАГ.

В  тържествената програма участие взеха  възпитаници от ПГГС” Христо Ботев” и „Хор на малките” при ЦПЛРК-ОДК Велинград с ръководител Катерина Мирчева.

Сред официалните гости, уважили събитието, бяха проф. д-р Иван Палигоров, зам.-министър на Земеделието и храните, проф.д-р Иван Илиев, ректор на Лесотехническия университет, инж. Валентин Карамфилов, зам.изпълнителен директор на ИАГ, инж. Анна Петракиева, председател на Съюза на лесовъдите в България, директори на държавни предприятия,  директори на Регионални дирекции по горите, директори на горски и ловни стопанства в област Пазарджик, директори на средни училища, ветерани и действащи лесовъди от колегията Велинград и Ракитово, Любомир Перчинков, зам.-председател на ОбС Велинград, общински съветници, Мариана Зинкова, директор на дирекция „ХСД” към Община Велинград, Илияна Гешева, ст. експерт „ХСД”.

Венци и цветя бяха поднесени от официалните лица, граждани и гости. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени