Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Седмица по предприемачеството

12 ноември 2012, Понеделник | 23:09 | образование

Седмица по предприемачеството в Пазарджишка област

СОУ Васил Левски

Стартът на Седмицата по предприемачеството в област Пазарджик се даде днес  в СОУ „Васил Левски”, Велинград с открит урок на тема „Бизнес етика и комуникация“. Открити уроци по предприемачество ще бъдат проведени в Пазарджик, Панагюрище и Ракитово. Тази година Седмицата по предприемачеството е под патронажа на Президента на Р България Росен Плевнелиев, а домакин и инициатор на дейностите е организацията за младежко предприемачество Джуниър Ачийвмънт България. Предстои организирането на иновационни лагери и провеждането на открити уроци в над 100 учебни заведения в страната.

Коментари

Иван Лебанов и ко ЕООД и с реактивен самолет не можеш го гони.Просто е №1 в бранша кражби разпродажби.

#2 в Сряда, 14 ноември 2012 18:05

да поканят Иван Лебанов да им изнесе първата лекция.

#1 в Сряда, 14 ноември 2012 07:05

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени