Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Селата Юндола и Бутрева с нови асфалтирани улици

16 октомври 2018, Вторник | 13:08 | прессъобщение

Селата Юндола и Бутрева с нови асфалтирани улици

От днес село Юндола е с 2 нови асфалтирани улици и подменен водопровод. 

Кметът на село Бутрева Мехмед Асан сподели, че за първи път в селото се асфалтират улици, въпреки че регулацията в населеното място е от 1987 г. 

Средствата за двата проекта са отпуснати от държавния бюджет с постановления на Министерски съвет.

Кметовете на двете населени места, заедно с кмета на община Велинград д-р Коев и народните представители Сергей Кичиков и Халил Летифов тържествено прерязаха лентите за откриване на новите придобивки за жителите на двете села.

Събитията бяха уважени и от кметовете на общините Сърница и Ракитово– Неби Бозов и Костадин Холянов, заместник-кметовете на община Велинград Светла Томова, Атанас Палигоров и Исмаил Моллов, председателят на ОбС Велинград инж. Али Мареков, общински съветници.

Осъществяването на двата проекта е пример за доброто взаимодействие на местната и централната власт в полза на населението в малките населени места.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени