Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ген. Семерджив с 90-годишен юбилей

20 май 2014, Вторник | 13:05 | прессъобщение

90 годишен живот - отдаден на България и Велинград

На 21-ви май се навършват 90 години от рождението на ген. полковник Атанас Семерджиев. Добре познатият на поколения велинградчани Семерджиев е известен български политик, военен, държавник, културен деец и писател. Богатата биография на генерала и всичко, което той е направил като държавник за днешен Велинград, заслужава уважение и почит към личността му. По този повод кметът на Община Велинград Иван Лебанов ще връчи  почетен  плакет на Семерджиев за изключителен принос в развитието на Община Велинград. Юбилеят на генерала ще бъде отбелязан на 22-ри май от 11:00 в Градска художествена галерия. Исторически музей Велинград е подготвил биография, с която да запознае по-младото поколение с постиженията на всепризнатия български политик, родом от Велинград.

Коментари

Това е ЧОВЕК, ДЪРЖАВНИК, ОБЩЕСТВЕНИК, ВОЕНАЧАЛНИК ... Нека Природата го дари с още много Дни живот !!! За Негово Здраве !!!

#1 д-р инж. Борислав Борисов в Сряда, 21 май 2014 07:30

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени