Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Александър Семерджиев е новият Началник участък "Полиция", Ракитово

17 декември 2013, Вторник | 07:44 | прессъобщение

Инспектор Семерджиев е назначен като Началник участък "Полиция", Ракитово

РУП Велинград

Вчера, 16-ти декември, Александър Семерджиев от РУП Велинград, е назначен за Началник участък „Полиция“ в Ракитово. Той е бил представен пред състава на участъка от Началника на ПУ във Велинград главен инспектор Стоян Люцканов. Преди няколко месеца Люцканов пое ръководството на РУП Велинград, а овакантеното от него място зае Семерджиев. Зоната на участък „Полиция“, за която ще отговаря Александър Семерджиев, обхваща Ракитово, Костандово и Дорково.

Инспектор Семерджиев започва работа в системата на МВР през 2003г. като патрулен полицай в група „Охрана в обществения ред“. През 2008г. вече е младши полицейски инспектор в звено „Миграция“ при Областната дирекция Пазарджик, през 2012г. става инспектор в група „Криминална полиция“  при РУП- Велинград, а от вчера- Началник участък „Полиция“ в Ракитово.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени