Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Семинар на Сдружение "Начално образование"

07 юни 2011, Вторник | 19:24 | образование

Обучителен семинар на Сдружение "Начално образование" във Велинград

СеминарВ рамките на 2 дни - 6-ти и 7-ми юни във Велинград се проведе Обучителен семинар на тема: Възможностите на Microsoft Office Power Point за образователни цели в начален етап на образование за образователни цели в начален етап на образованието. Любезен домакин на семинара бе ОУ "Неофит Рилски", а организатори: Галина Барова - старши експерт "Начално образование" РИО Пазарджик; Дамяна Кандева - директор ОУ "Неофит Рилски" гр. Велинград; Румяна Неминска - председател на Сдружение "Начално образоване". Сдружение "Начално образоване" е регистрирано на 22 януари 2010 година като неправителствена организация. Основната му цел е да реализира и утвърждава Българската образователна инициатива и традиция в контекста на съвременните Европейски ценности. Откриването на семинара бе в 11 часа на 6-ти юни в конферентната зала на хотел "Камена", която събра повече от 60 човека - учители и директори от Пазарджик и областта.

СеминарСеминарът бе открит от Галина Барова, а всички участници бяха топло приветствани от Дамяна Кандева. Същинската работа започна с презентация на Румяна Неминска на тема "Методически проекции за мястото и изготвянето на презентация в образователния процес". Лектори през тези 2 дни бяха още Цвета Гергова, Деси Миленкова, Йорданка Първанова, Мирела Кузманова, Рада Димитрова и Дочка Кючукова.

 

Get Adobe Flash player

Коментари

tazi sigurno e pozvolila na dan40 4alakov da mu barka v gaza

#13 t в Понеделник, 07 януари 2013 16:18

gospojo kandeva molq ako mi vifish komentara asam sasho finev beh vav 8 klas i ne mi dadohte diploma iskam da vi popitam moje li da idvam i da si u4a ispitite ako mi davate molw kajete mi na skaipa kamen97

#12 sasho finov в Четвъртък, 06 септември 2012 21:19

#11 в Петък, 18 май 2012 21:53

stiga ste se maznilibe be ,gadni pedagogi4eski vle4ugi.kak se 4uvstvate v rolqta na liza4i na zadnici?

#10 popov в Петък, 10 февруари 2012 10:14

Щастлива съм, че бях част от екипа. Организацията беше перфектна! Изключително приятни са ми впечатленията от г-жа Г. Барова- старши експерт НО и Началника на РИО Пазарджик - хора отворени за новостите и заставащи зад учителите от областта. Могат да бъдат за пример. До нови срещи.

#9 Рада Димитрова в Четвъртък, 09 юни 2011 16:31

Удовлетворението на участниците в семинара е показател за добра съвместна дейност между Регионален инспекторат, ОУ"Н.Рилски" и Сдружение "Начално образование". Смятам, че тази среща е първата крачка по пътя на усъвършенстване в учителската практика и ще има много следващи такива.Тази удачна форма ще мотивира учителите за стремеж към по-висок професионализъм и самоусъвършенстване, към позитивизъм и ефективност от работата в класните стаи. Желая нови творчески успехи на колегите!

#8 Цвета Гергова в Сряда, 08 юни 2011 22:19

Аз съм софийски учител, присламчил се към мотивираните, отворени към новото, слънчеви учители от Пазарджишка област. Благодаря както за безупречната организация на домакините от ОУ "Ниофит Рилски", така и на лекторите от сдружение "Начално образование". Тръгнах си от това обучение "натоварена" с много нови знания, които вече превръщам в умения, с още по-голямо желание за работа, с провокирана любознателност, с нови приятелства. В очакване на нови срещи -сърдечно благодаря!

#7 Румяна Тунева в Сряда, 08 юни 2011 21:11

:L

#6 в Сряда, 08 юни 2011 21:10

:y :y :y :)

#5 в Сряда, 08 юни 2011 18:43

Господин Колев, Благодаря за топлите думи. Много бих се радвала на бъдещи партньорства в различни образователни инициативи с нашето Сружение. Когато положително те оценяват ръководители, значи сме си свършили качествено работата!

#4 Р. Неминска в Сряда, 08 юни 2011 17:16

За мен, като директор на училище, бе истинско удоволствие да бъда на този семинар. Според мен това е истинският път за повишаване квалификацията на учителите. Благодаря на организаторите и на лекторите от сдружение "Начално образование" за чудесните мигове. Несъмнено срещите ще продължат.

#3 Никола Колев в Сряда, 08 юни 2011 10:40

Поздравления! Очакваме ви и във Варна!

#2 в Вторник, 07 юни 2011 23:14

За мен беше чест и удоволствие да присъствам на този семинар. Посрещането стопли сърцата ни, а организацията беше перфектна. Благодаря на домакините за всичко!

#1 Йорданка Първанова в Вторник, 07 юни 2011 20:16

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени