Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Затворен е входът на гр. Септември до петък

20 юни 2012, Сряда | 09:17 | прессъобщение

Железопътният надлез в гр. Септември е затворен за движение

От вчера, 19-ти юни, в района на пътя Септември - Карабунар - Виноградец - автомагистрала „Тракия“ стартираха строително-ремонтни дейности. Железопътният надлез в гр. Септември е затворен за движение, поради полагане на бетон. От пресцентъра на МВР в Пазарджик съобщават, че се очаква пътят да бъде отворен в петък.

Пътуващите от София към Велинград трябва да минат през  село Злокучене - село Ковачево - село Лозен - гр.Белово – село Юндола- гр. Велинград. Отсечките, които  са ремонтирани, са обезопасени с пътни знаци и маркировка. Осигурено е засилено присъствие на екипи от охранителна и пътна полиция на най-проблемните места.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени