Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Щафета за купа Велинград

02 юни 2016, Четвъртък | 10:00 | прессъобщение

За деня на детето – Щафета за купа „Велинград”

За първа година СОУ "Методий Драгинов"- Драгиново грабна купата в лекоатлетическата щафета за купа Велинград. Дистанцията от 3630 м. бе преодоляна за рекордните 8 минути и 26 секунди от СОУ „Методи Драгинов“. Втори финишира СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ Велинград. Точно 5 секунди разделиха победителите от последните 2 години за спечелването на предходната купа. Трето място завоюва отборът на СОУ „Васил Левски“ Велинград. Четвърто място зае ОУ „Христо Ботев“ Велинград. 

Пети се наредиха възпитаниците на ОУ „Неофит Рилски“ Велинград. Шестото място остана за СОУ „ Христо Смирненски“- Света Петка.

   Стартът се даде при паметника на Бандаков в  квартал Чепино, а финалът бе на централния площад в квартал Каменица. По трасето са разположени 32 поста. Те са съставени от 16 момчета и 16 момичета. Право на участие в щафетата имат учениците от 5 до 8 клас.

     Участниците в лекоатлетическата щафета бяха поздравени и наградени от кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев и зам.-кметът Сергей Кичиков.

   Проявата премина при безупречна организация и без инциденти. За това допринесе работата на РУП Велинград и медицински екип от МБАЛ Велинград ЕООД.

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени