Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Щастлива нова година!

31 декември 2010, Петък | 21:37 | празник

Градвелин пожелава много здраве, щастие и късмет през новата година

Поздрав за читателите на Градвелин.ком - Щастлива нова година! Скъпи читатели и приятели на GradVelin.com, измина още една година, през която заедно следихме събитията и новините от Велинград; наслаждавахме се виртуално на артистични и музикални изпълнения, отразени в нашите видео-клипове; запознахме се с нови личности от Велинград; ежемесечно наблюдавахме града в рубриката календарен Велинград; и с усмивка се вслушахме в мнението на децата.

През тази една година ние отново работихме с желание и усърдие, за да можете вие да получите най-обстойната информация, най-подробните новини, поднесени не само словесно, а и със звук и с картина. Вярваме, че вие оценявате труда ни, защото статистиките показват как броят на посетителите на сайта прогресивно се увеличава и читателите ни стават редовни.

Ще се радваме и през идната 2011 година да откривате всичко за Велинград на страниците на gradvelin.com и да споделяте вашето мнение във форума към сайта, който разширява все повече и повече кръга от темите и участниците си. Сега, когато остават броени часове до края на 2010, от все сърце ви желаем да оставите проблемите, болките и терзанията си в старата година и да изживеете новата 2011, изпълнени със здраве, щастие и оптимизъм!

Нека всички ваши мечти любов и по-добър живот се сбъднат!

Наздраве!

p. s.
Подготвили сме малък подарък-изненада - календар за новата 2011 година, който може да изтеглите тук: Календар 2011 - Градвелин.ком.

Коментари

БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ВАШИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!ЖЕЛАЕМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И НОВИ ТВОРЧЕСКИ УСПЕХИ!

#6 ДЕБЕЛУШИНА в Вторник, 04 януари 2011 21:08

Честита Нова година на целият екип на този прекрасен сайт! Знайте, че вие сте предпочитани пред много велинградски сайтове, желая ви много професионални успехи, бъдете все така на първа линия във велинградските новини! Много здраве, щастие и късмет на всички! Успех и през новата 2011 г.

#5 почитател в Вторник, 04 януари 2011 08:04

Честита Нова година!ОЩе много успехи на сайта и екипа му!

#4 Стефка в Понеделник, 03 януари 2011 14:26

Честита нова година! Бъдете все така оригинални, обективни и интересни :)

#3 kalispera в Събота, 01 януари 2011 21:49

ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА :y :y :y :y :y

#2 в Събота, 01 януари 2011 20:12

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА ! :y :y :y Много успех на сайта.

#1 B в Събота, 01 януари 2011 18:40

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени