Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Ние, от СИП знаем много

21 май 2010, Петък | 18:17 | образование

Богата програма на ученици от СИП ОУ "Христо Ботев"

Деца от СИПВ края на учебната година учениците от първи до четвърти клас от ОУ "Христо Ботев" (oubotew-vd.org), които участват в СИП (Свободно избираеми професии), показаха на сцената на ОНЧ "Васил Левски" нагледно своите познания. Една богата програма, която съдържаше и песни, и рецитации, математически игри, рисуване и сценка можеха да видят родителите, близките на децата и много граждани които изпълниха голямата зала на читалището на 20 май 2010 година. Програмата започна с рецитал, посветен на светлия празник 24-ти май и завърши с артистичното изпълнение на децата от III-а клас в сценката "Глупчо".

Get Adobe Flash player

Коментари

аа митето ме разбива, браво бравооо :)

#1 pepso в Петък, 21 май 2010 19:22

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени