Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Община Велинград почистена от снега

29 ноември 2016, Вторник | 12:35 | прессъобщение

Община Велинград почистена от снега

За разлика от миналата година, при появата на първия сняг за годината, Община Велинград осъмна с почистени улици. Благодарение на усилията на ръководството на общината и личният ангажимент на кмета д-р Костадин Коев, тази година „зима не ни изненада“! Ранната подготовка на общината за зимното почистване дадоха  необходимите резултати.

Заради натрупалия сняг през цялата нощ, машините продължиха да опесъчават и почистват пътищата, за да може тази сутрин всички граждани, при зимни условия, да се придвижат до детските заведения, училищата и работните си места.

През нощта са положени 30 тона пясък и луга по обработените пътни мрежи. Почистени са приоритетните райони около предприятията, автогарата, жп гарата, болницата, поликлиниката, училищата, детските заведения и малките улици в отделните квартали на Велинград. От почистващата фирма уверяват, че почистването се осъществява по график.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени