Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Сбирка на СОСЗР

16 ноември 2009, Понеделник | 00:24

170 души от СОСЗР се събраха в ресторант "Бонжур"

Сбирка на СОСЗР   На 15 ноември, от 18 часа в ресторант "Бонжур"-Велинград се събраха около 170 души, членове на Съюза на запасните офицери и сержанти от запаса и резерва (СОСЗР). Там бяха членове от всички дружестве на съюза във Велинград - "Шипка", "Васил Левски", "Полковник Драганов", "Чепинци" и "Подполковник Содев". В изключително задушевна обстановка г-н Даскалов поздрави всички присъстващи като каза, че вече 25 години по традиция се събират в навечерието на всяка нова година.

   Песента "Край Босфора" изправи всички на крака и заедно със следващата песен "Велик е нашият войник" внесоха тържественост в цялата зала. А танците на малките чаровници от "Импулс", двойките Кирил Забордяев-Нели Кадрева и Никола Вардев-Венцислава Бормалийска предизвикаха бурни аплодисменти. До късно продължиха песните, танците и непринудените разговори в "Бонжур".

Коментари

Забелязъл съм, че тея офицери постоянно се събират, отчитат, празнуват.

#1 Spas в Вторник, 17 ноември 2009 14:13

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени