Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Времето е в нас и ние сме във времето"

19 февруари 2012, Неделя | 22:30 | образование

СОУ "Васил Левски" отбеляза 139 годишнината от гибелта на Левски

Венец пред АпостолаС много силна поетична композиция учениците от СОУ "Васил Левски" сложиха началото на отбелязването на 139 годишнината от обесването на Васил Левски, което е част от инициативите, включващи честването на патронния си празник. Четвъртокласниците от "А" и "Б" паралелки с класни ръководители Ангелина Караджова и Димитър Златков пресъздадоха в стихове величието на Апостоловата вяра, на думите му, които и до днес са запазили своята сила - "Времето е в нас и ние сме във времено". С едноминутно мълчание учители и ученици сведоха глави пред паметта на Апостола, а четвъртокласниците Виктор Кънчев и Мирослава Янчева поднесоха венец пред барелефа на Левски.

Снежни игриТържественият за училището ден продължи със спортни игри на открито - в снежния училищен двор, под мотото "Лъвски скок". Учениците показаха своите спортни умения в различни игри. Малките петокласници изработиха красиви снежни фигури, шестокласниците показаха уменията си в стреляне със снежни топки, осмокласници и деветокласници прокарваха снежни пътечки и минаха с вързани крака по тях. Най-весело бе дърпането на въже от седмокласниците, което направи денят на малките потомци на Левски много емоционален.

 

Коментари

Никой да не плаща за синя зона и масов отпор на тия от контрола по паркирането!!!

#1 в Четвъртък, 23 февруари 2012 20:06

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени