Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Училище за вода“ открива чешма в Деня на водата

19 март 2014, Сряда | 09:10 | образование

СОУ "Васил Левски" открива чешма в Деня на водата

СОУ

От 20-ти до 22-ри март ще продължат мероприятията организирани от СОУ „Васил Левски“ на екипа от „Училище за вода“. В първия ден, в 13:30 ч. ще се проведе пресконференция на тема “Екологично състояние и екологично образование“ в конферентната зала на училището. На 21-ви март в 13:00 ч.ученици и ръководство ще открият чешма в училищния двор, а по-късно ще бъдат наградени учениците, участвали в различни еко проекти. В същия ден са предвидени и дебати на тема екология с гостуващи отбори от ЕГ “Бертолт Брехт“ Пазарджик, СОУ “Нешо Бончев“ Панагюрище и домакините СОУ „Васил Левски“ Велинград, като като учениците ще дебатират на английски език. В съботния ден училищното ръководство организира концерт на пл. „Николай Гяуров“ в 11:30 ч. по повод Международния ден на водата под наслов „Водата е живот“. Концертът ще бъде с участието на училищния хор, Тео Шишманов и фолклорния изпълнител Иван Дяков.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени