Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Нов СПА Център

30 септември 2011, Петък | 14:38 | общество

Откриха нов СПА център в хотел

Откриване на СПА ЦентърНа 28 септември 2011 г. бе открит нов, модерен Спа център в обновения хотел „Здравец“ в центъра на гр. Велинград. Новият собственик на хотела г-н Махер Хурани заедно със заместник кмета инж. Исмет Бабучи, който беше гост от страна на Община Велинград, откриха новата придобивка. На събитието присъства и Негово Превъзходителство д-р Хасан Бармауи, почетен консул на Хашемитско Кралство Йордания в България.

Г-н Махер Хурани поздрави своите гости, представители на институции и организации в града и им благодари, че са уважили събитието. Той пожела успех на новото ръководство на хотелския комплекс  и на всичките му служители като сподели, че разчита на тяхното сътрудничество и усилия хотел „Здравец“  да се превърне в хотел номер 1 на Велинград. В своето приветствие г-н Бабучи отбеляза, че хотел „Здравец“ е една от перлите на обявения за Спа столица на Балканите гр. Велинград и изрази готовност и желание да подпомогне неговото развитие. Консулът д-р Хасан Бармауи приветства новата йорданска инвестиция, израз на доброто и непрекъснато развитие на икономическите взаимоотношения между Република България и Хашемитско Кралство Йордания. Той пожела на хотела благотворно партньорство с местните институции и организации, пожела успешно развитие и нови, още по-големи йордански инвестиции в България. След това гостите и служителите разгледаха най-модерния Wellness& Spaцентър във Велинград.

Коментари

Хотела си е супер!!!!

#7 кики в Понеделник, 03 октомври 2011 16:32

А бе нямаше ли друго име този хотел? Едно не българско?

#6 в Събота, 01 октомври 2011 15:27

аБЕ ТОВА ИМЕ СИ ПЪЛЕН БЛЪФ , ЗЛАТЪО ИСКАШЕ ДА СИ ДИГНЕ РЕИТИНГА И ТОЛКОЗ, А НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЛКО ПОДОБРИ СПА ХОТЕЛИ И ЦЕНТРОВЕ ИМА НА БАЛКАНИТЕ?!?

#5 в Петък, 30 септември 2011 21:05

ама защо се заблуждавате,че някой е искал да сме СПА столица-това са безумиците на Златю,не помните ли как ходи не знам къде на майната си да донесе приза,защото Рагин му е приятел.Така си вдига имиджа а ние недоволстваме,че не сме за СПА-ст-ца

#4 в Петък, 30 септември 2011 19:39

Абе то една перла! Не знам какво е отвътре, но отвън загрозява центъра на т.нар. "Спа столица" . ДОКОГА???

#3 в Петък, 30 септември 2011 18:36

Е защо не викнаха Бойко да му резне лентичката? :L

#2 в Петък, 30 септември 2011 16:25

охоо,някой ще измести май златювия Рич

#1 в Петък, 30 септември 2011 14:59

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени