Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Спасен живот!

17 ноември 2016, Четвъртък | 15:02 | общество

Спасен живот!

Вечерта на 11 ноември, на площад „Николай Гяуров“, вследствие падане от колело, младият Л.П. глътва езика си. Случайно минаващият Иван Ганев, ученик от СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – гр. Велинград, чува викове за помощ от приятелите на пострадалия. Първоначалната реакция на Иван е, че се шегуват защото минувачите ги подминават. Но децата продължават да викат за помощ. Иван решава да се отзове на виковете. Приятелите на пострадалия му разказват за случилото се и впоследствие той вижда, че момчето не диша. Иван бързо предприема мерки, изваждайки езика на Л.П. и така спасява живота на момчето.

Учителският колектив и ученическия съвет на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ го поздравява за героичната постъпка и се надяват повече хора да последват неговия пример.

                                                                                                       Изготвил: Йоан Каръков – 10А

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени