Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Спомени за генерал Молхов

30 януари 2017, Понеделник | 12:33 | прессъобщение

Спомени за генерал Молхов

В края на 2016 г. излезе от печат второто допълнено издание на книгата "Спомени за генерал Молхов". Тя е посветена на жизнения път и участието на генерал Молхов в строителството на Българската армия. В обем от 256 страници се очертава истинският облик на генерала и неговият път от ученик до заместник- началник на ГЩ на БНА. В първата част акцентът е поставен на животоописанието от самия генерал Молхов  в едно знаменито негово интервю.Във втората част е дадена една панорама от спомени от генерали и офицери за неговия принос чрез редица действителни случки, конфликти и постижения.

Вярвам че читателят ще остане доволен от различните и задълбочени оценки за развитието на БНА и за някои проблеми на съвременното ни общество.Общуването ще донесе една носталгична нотка за един военноначалник -обичан и ценен от своите подчинени и колеги а също така и от родолюбието

и защитата на българския дух, характерен за нашия град.
          
                                                                             Валери Молхов 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени