Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Спомени за генерал Молхов”

02 август 2017, Сряда | 14:54 | прессъобщение

Представяне на книга „Спомени за генерал Молхов”

На 28 юли в Художествената галерия  се проведе среща по повод представянето на  второто издание на книгата  „Спомени за генерал Молхов”. Срещата бе по инициатива на областното и общинско ръководства на СОСЗР .

Д-р Валери Молхов - син на велинградчанина генерал-лейтенант Яко Молхов и автор на книгата, разказа спомени за баща си и размисли за смисъла на живота.

Мариана Зинкова, директор на дирекция „ХСД” към община Велинград,  поднесе поздравителен адрес от името на кмета д-р Костадин Коев. Тя изрази и личното си уважение към паметта на ген. Яко Молхов.

На срещата присъстваха генерал Ачев, председателят на СОСЗР - Велинград Костадин Златев, ст.н.с. д-р Новаков, о.з. полковник Димитър Гилин, д-р по изкуствознание, ген.-лейт. о.р. Атанас Запрянов и Здравко Евтимов.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени