Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Спор на съпрузи в Районен съд Велинград

26 януари 2014, Неделя | 20:50 | общество

Съпрузи спорят за дъщеря си

Районен съд Велинград

Мария Д. и Атанас Н. от Велинград спорят в районния съд за статута на дъщеря си. От известно време двамата съпрузи не живеят заедно.  Майката е изявила желание да отиде с детето си на екскурзия извън граница. Бащата пък възпрел издаването на международен паспорт на детето. Мария Д. получила отказ от магистратите за позволение детето да пътува с нея. Районният съд призна, че малкото момиченце не е крепотен селянин, но на този етап подкрепя позицията на бащата, който не е съгласен 3- годишната му дъщеря да напуска България.

Коментари

Познавам майката- тя е много всеотдайна и грижовна. През тези 3 години никога бащата не е дал нищо на детето си, не се е погрижил за него, нито пък е проявявал някакъв интерес.

#2 в Четвъртък, 30 януари 2014 19:33

Ebahti mindila mnogo qsno che choveka nqma da si pusne deteto s neq ! :/

#1 Pesho в Неделя, 26 януари 2014 23:26

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени