Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинградски спортисти с награди за спортни постижения

23 декември 2016, Петък | 15:47 | прессъобщение

Двадесет и седем велинградски спортисти бяха наградени за високи „Спортни постижения 2016”

Церемонията „Спортни постижения 2016”, организирана от Община Велинград, се проведе на 22-ри декември в Туристически информационен център.

Тържеството бе открито от кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев, който поздрави спортистите за постигнатите им успехи през изминалата година и им пожела още по- високи отличия през 2017-та година.

Събитието уважиха и Атанас Палигоров зам.- кмет на Община Велинград, Цвета Спасова- директор дирекция „ИПТР”, инж. Борис Станудин директор на ОП „СИП и ТИЦ” и Йордан Нанов управител на „ВКТВ” Велинград.

Общо осем клуба номинираха своите най-изявени състезатели за 2016-та година.

Двадесет и седем  представители на шест вида спорт- футбол, волейбол, плуване, спортни танци, ски бягане и бойни изкуства получиха плакети.

Стилната церемония по награждаването придоби още по-празничен характер с песните на Лилия Радойчева от вокална група „Караоке” и Михаела Нанова от ДЮВИШ „Звънче”. Танцът на малките „далматинци”  от КСТ „Импулс” допринесе  още за доброто настроение на всички.
Спортната вечер завърши с празничен коктейл за състезатели, треньори и гости на церемонията, подготвен от възпитаниците на ПГИТ „Алеко Константинов”.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени