Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Средствата за спорта са разпределени

28 март 2011, Понеделник | 18:33 | прессъобщение

Средствата за подпомагането на спортните клубове в община Велинград вече са окончателно разпределени

На 28.03.2011 год. от 10.00 часа в Малка зала на Община Велинград се проведе втората среща за разпределението на Бюджета за спортните клубове в Община Велинград. До четвъртък миналата седмица се приемаха документите, с които клубовете трябваше да докажат не само, че упражняват дейност, но и спортните си отличия. Така на базата на спечелените призове от участия в първенства и шампионати бяха определение сумите за всеки клуб. Футболен клуб „Чепинец“ получава 17 000 лв. По 5 000 взимат КСТ „Импулс“, СК „Бойни изкуства“ и двата плувни клуба, които всъщност имат най-много участия и завоювани отличия в първенства и шампионати .  По 3000 ще вземат Ски клуб „Атлас“, Ски клуб „Чепинец“ и клуб „Моторспорт“. Баскетболният „Чепинец“ пък ще вземат 1000 лв.  2 500 лв. останаха като резерв за нововъзникнали или възстановени клубове, които имат нужда от насърчаване. Така изготвеното разпределение на Бюджета бе съгласувано с представителите на спортните клубове и в карйна сметка – прието.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени