Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

На среща с Борко Бърборко

25 октомври 2015, Неделя | 18:06 | образование

Деца от ОУ "Неофит Рилски" се срещнаха с писателя Борислав Ганчев- борко Бърборко

В навечерието на Деня на народните будители в учениците от III„а”и IV„а”класове  от ОУ „Неофит Рилски” се срещнаха в ОДК с  детския писател Борислав Ганчев, известен с псевдонима Борко Бърборко и с художника-карикатурист Николай Арнаудов. Двамата творци са носители на редица български и международни награди. Децата се забавляваха със свежия хумор в стиховете и гатанките. Включиха се в малко литературно четене на откъси от пъстрите книжки, след което разгледаха изложбата  от карикатури, което още повече ги развесели.

В края на срещата писателят подари свои книги с автограф на домакините, а децата запечатаха милата среща във фотографии.

                                                                                                                   Веселка Аршинкова

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени