Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Среща на ДЮВИШ „Звънче“ с Невена Цонева

03 март 2015, Вторник | 08:45 | култура

Невена Цонева и група „Милениум” във Велинград

На 28.02.2015г. чаровната изпълнителка от музикалния формат „Гласът на България” Невена Цонева, бе гост на гр. Велинград.

В  Rock& JazzClub  тя се срещна с децата от ДЮВИШ „Звънче”.

На срещата присъстваха солистката на група „Милениум” Милена Иванова и Венелин Венков – барабанист на "Ку-Ку бенд". Тяхното гостуване в града ни, бе свързано с представяне на най-новата им песен „Когато най-силно боли” – продуцент Невена Цонева.

   В продължение на 40 минути разговор с Невена Цонева, децата присъстващи на срещата, получиха отговори  на много въпроси, които ги интересуваха.Ето част от тях :

    На колко години започнахте да пеете ?Отговорът бе на 8 г., „бях притеснена, но не се отказах да продължа” .

   На кого дължите успехите си ?

„Най-напред на баща ми , който ме е подкрепял винаги.”

  Какви качества са нужни , за да бъдеш успешен изпълнител?

„Всичко се постига с талант, дисциплина, упоритост,екипна работа, за което благодаря на много хора,които са били до мен.”

Защо решихте да изпеете песента „Повей ветре” в нова кавър версия и да очакваме ли следваща песен в нов вариант?

Невена Цонева отговори,че това е било предизвикателство  след   нейната победа в Musicidol. А следващата песен ще бъде известната и обичана „Песен моя,обич моя”.

 

В края на разговора, певицата сподели,че в България,за да се реализираш в музикалния бизнес, е много трудно без помощта на продуцент.Нейното пожелание към присъстващите на срещата деца от ДЮВИШ „Звънче” – Калина Десподска, Иванка Алексиева и Анелия Рачева беше : „Бъдете себе си и не отстъпвайте  пред трудностите! ”

Малката Калина подари от името на ДЮВИШ „Звънче” с муз. ръководители сем. Казалиеви мартеница с пожелание за здраве и нови музикални успехи на Невена Цонева и екипа, с който сега

 

ДЮВИШ „Звънче”

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени