Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Вкусно приключение с плодове и зеленчуци“

23 юни 2013, Неделя | 12:38 | общество

Среща на възрастните хора от Дневния център с Гергана Петкова

Гергана Петкова

В първия ден от лятото потребителите от Дневния център за възрастни хора с физически увреждания  бяха изненадани от едно приятно гостуване на Гергана Петкова от Ловеч. Гергана Петкова е представител на Фондация за социални и икономически инициативи по Проект на Европейската комисия, състредоточен в повишаване консумацията на плодове и зеленчуци. Срещата бе осъществена със съдействието на Лидия Шулева, която присъства на събитието  и заедно с всички възрастни хора бе свидетел на прекрасна кулинарна демонстрация. Гергана Петкова приготви солен цветен чийзкейк, след кратката беседа, която се превърна в диалог, за ползата от плодовете и зеленчуците и как те могат да влияят на болестите.

Подаръци

Нашата цел е с кулинарни демонстрации да ви вдъхновим по- често да включвате на трапезата плодове и зеленчуци“, сподели Гергана  и превърнасрещата във „Вкусно приключение с плодове и зеленчуци“.

И както винаги, възрастните хора от Центъра показаха своето гостоприемство с чудесни песни и подаръци за Гергана Петкова и Лидия Шулева. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени