Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Среща на хорове във Велинград

30 април 2011, Събота | 20:30 | прессъобщение

В края на месец май се проведе традиционната среща на хорове във Велинград

Хорова срещаНа 29 април от 19.00 часа бе открита четвъртата поред Хорова среща в курортния град. Събитието бе официално открито от заместник кмета Валентина Цветанова-Игнатова. „Радвам се, че благодарение на усилията на Община Велинград и Народно читалище „Отец Паисий", както и благодарение на ентусиазма на участниците успяхме да наложим срещата на хоровете сред традиционните велинградски културни прояви. Искрено се надявам това да е знак, че проявата набира скорост и се превръща в значимо събитие за любителите на музиката и хоровото пеене” – приветства присъстващите г-жа Цветанова.

Хорова среща 2011Уастие в първия ден от срещата взеха, съставът за руски песни от Първомай и хорът от Стара Загора. На следващия ден – 30 май се проведе останалата част от срещата на хоровете. Тогава  участие взеха останалите хористи от градовете Перник, Враца, Благоевгради домакините от Велинград. Всеки от участниците получи кошница с цветя от името на кмета на община Велинград Иван Лебанов. В края на срещата г-н Лебанов връчи на всички участници грамот и плакет.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени