Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Среща с Георги Изворски

20 юни 2013, Четвъртък | 21:24 | общество

Среща с духовния учител Георги Изворски

Георги Изворски и Росица Лебанова

На 19-ти юни  гражданите на Велинград имаха чудесната възможност да направят жив контакт с Георги Изворски-един от организаторите и лекторите в предстоящия събор на Здравето „Духът на България", който ще се проведе в града ни през юли.

Феномен, лечител, ясновидец, за Георги Изворски казват, че е първият човек от шестата раса в България. Срещата, която се състоя в къщата на баба Цвета , бе необикновена, топла и приятелска.

Получи се прекрасен диалог между присъстващите и Георги Изворски и Силвина Белопейчева, едно истинско „Общуване по сърце“, както те наричат прилагането на Великите Космически Принципи – Любов, Мъдрост, Истина, Справедливост, Добротворчество.

Коментари

bravo!

#1 bravo в Петък, 21 юни 2013 09:15

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени