Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Среща на кмета с г-жа Шиила Камерър

21 август 2011, Неделя | 18:51 | прессъобщение

Председателят на БТПП и Н.Пр. г-жа Шиила Камерър, извънреден и пълномощен посланик П-во на ЮАР ще се срещнат с кмета на Велинград

За разширяване на сътрудничеството с ЮАР в областта на културно-историческия и на спа-туризма  се очаква да разговарят  Председателят на БТПП Цветан Симеонов и Н.Пр. г-жа Шиила Камерър, извънреден и пълномощен посланик  на ЮАР. Това съобщи Васил Чобанов от отдел "Връзки с обществеността и външни комуникации" при Българската търговско-промишлена палата. Срещата е предвидена да започне в 10.30 часа на 22 август – понеделник , като домакин ще бъде кмета на Община Велинград Иван Лебанов.

Браншовите организации от туристическия сектор, членове на БТПП констатират, че съществуват сериозни възможности, които трябва да бъдат представени на вниманието на чуждестранни инвеститори, за развитие на планинския курорт с възможности както за спа, така и за културно-исторически туризъм.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени