Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Кметът Лебанов се срещна с италианска делегация

06 март 2015, Петък | 20:59 | прессъобщение

Среща на Кмета Иван Лебанов с италиaнска делегация, в помощ на МИГ-ове

На 27-ми февруари председателят на Европейското кооперативно дружество г-н Локко и италианска делегация от област Пулия се срещнаха с кмета на община Велинград Иван Лебанов. Градоначалникът се обърна към гостите с думите: „ Добре дошли на нашите приятели от Италия. Чувствайте се като у дома си. Искам да изразя своето задоволство от съвместната работа на Италия, Панагюрище и Велинград. Както знаем „Съдинението прави силата…““.  Повод за визитата бе партньорска среща с местните инициативни групи (МИГ) Белово- Септември – Велинград с председател Цветан Котев и Панагюрище- Стрелча- Лесичово с председател Лучко Македонски. Единият проект е в областта на земеделието и качеството на храните, а другият е за развитие на туризма. Велинградският кмет предложи да се обмисли побратимяване със сходен град от област Пулия и отправи покана за гостуване още това лято, в рамките на културните празници на Велинград. От италианската делегация поеха ангажимент за разговори за побратимяване с град Чериньола. Гостите подчертаха, че тяхната цел не е екскурзия, а конкретни резултати, полезни за хората и Общините.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени