Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Д-р Коев се срещна със Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите

28 декември 2015, Понеделник | 13:53 | прессъобщение

Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите с благодарствен подарък към кмета д-р Коев

Сдружението на „Хотелиерите и Ресторантьорите“ поднесоха  кошница на г-н Коев по повод празниците, с пожелание за взаимна подкрепа и стремеж към постигането на общи цели за развитието на Община Велинград като туристическа дестинация.  С този подарък сдружението  засвидетелства своята подкрепа към кмета д-р Коев.

Г-н Златанов  предаде благодарности от името а г-жа Ангелкова, министър на туризма, за положителното отношение, което г-н Коев има към бранша. Благодарствени писма бяха изпратени от сдружението в града и от г-н Благой Рагин, председател на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация. За съвместната работа хотелиерите предоставиха ваучери за нощувки,  с цел да бъдат подарявани на гости на града, които ще оценят туристическата дейност във Велинград.

Кметът предложи срещите с хотелиерите и ресторантьорите да бъдат месечни, за да може да се осъществява добра координация и комуникация. Нужно е да бъде изготвен план за съвместна работа, каза кметът д-р Коев.

Със създаването на отделна дирекция,  която ще се занимава с туризма, Община Велинград си поставя като основен приоритет превръщането на града и Общината в основна туристическа дестинация в България, подчерта кметът.

„Време е да изпълним със съдържание  думичките ”СПА столица”-

сподели още г-н Коев

Другата важна тема беше изготвянето на културния календар. Целта е да бъде готов  преди края на месец януари.  Хотелиерите поеха ангажимент да включат информацията в уеб-сайта си, за да рекламират Велинград с цел привличане  на повече туристи.

В заключение на работната среща Сдружението на „Хотелиерите и Ресторантьорите“ споделиха радостта си от съвместната работа с кмета на Общината, нещо което беше неглижирано и пренебрегвано от предишното ръководство на Общината.  

Коментари

Първо, подобрете визията на центъра ,че прилича на селски пазар, чистотата ,инфраструктура. СПА на Балканите. имаме много вода .а няма АКВАПАРК-СРАМОТА. развлечение за гостите няма освен кръчмите. Етови теми да поработите...

#1 в Сряда, 30 декември 2015 09:33

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени