Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Среща между кмета и таксиметрови фирми

13 януари 2017, Петък | 19:31 | прессъобщение

Проведе се среща между кмета Коев и представители на таксиметровите фирми

Днес, в малката заседателна зала, по инициатива на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев се проведе работна среща във връзка с проблемите на таксиметровите фирми в града.

В присъствието на зам.кмета Атанас Палигоров, представители от ДАИ, РУП Велинград и служители на общинска администрация бяха разгледани проблеми, по които бяха предложени  решения.

Издадените разрешителни за извършване на таксиметров превоз през 2016 година са 47, а до днес са издадени 103. Според присъстващите, представители на бранша в града работят не повече от 120 коли и предвид данните незаконните засега са не повече от 20. Бе взето решение, съгласувано с представителите на КАТ и ДАИ, да се даде гратисен период до 31-ви януари за узаконяване на все още неподалите документи, като се има предвид забавянето в издаването на удостоверение за липса на задължения от страна на НАП. След този период от страна на ДАИ и КАТ ще бъдат взети съответните мерки по компетентност.

На местата, определени за таксита, ще бъде забранено паркирането на други автомобили и това ще бъде обозначено, а на нарушителите ще се налагат глоби. С подкрепата на всички присъстващи бе взето решение отново улиците  „Братя Маврикови” и „Димитър Благоев” в кв. Чепино да са  еднопосочни и да се поставят нужните табели за по-добра ориентация на жителите и гостите на Велинград.

Коментари

:y

#1 в Понеделник, 16 януари 2017 07:55

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени