Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Д-р Коев се срещна със симпатизанти от Чепино

20 октомври 2015, Вторник | 14:42 | политика

Среща на д-р Коев със симпатизанти от кв. Чепино

Кандидатът за кмет на Община Велинград от ПП ГЕРБ д-р Костадин Коев и неговият екип от кандидати за съветници се срещнаха със свои симпатизанти от квартал Чепино. Залата бе препълнена.

„Чувствам чепинчани много близки, защото съм израснал тук и всичко ми е мило"

– сподели д-р Коев –

...проблемите обаче са много. Погледнете Клептуза, баните и лечебните гьолчета, които са пример как от любимо място на велинградчани и гости бяха занемарени, заради лошото стопанисване. Не може общината така да нехае. Каква СПА столица сме като не пазим най-ценните си придобивки и караме колите си в разбитите улици. Промяната трябва да започне от начинът на управление. Основните принципи, които са залегнали в програмата ни са законност, прозрачност и диалог – с хората и централната власт. Сега на практика ще поставим началото”.

След концерта на ПАНПТ „Чепинец” срещата премина в диалог. Хората споделяха проблемите си и заявиха, че са сигурни в тяхното разрешаване, защото Динко /д-р Коев/ е отговорен и до сега не е приел ангажимент, без да го изпълни . 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени