Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Среща на д-р Коев с избиратели от с. Грашево

03 октомври 2015, Събота | 14:22 | политика

Среща на д-р Коев с избиратели от с. Грашево

Кандидатът за кмет на Община Велинград д-р Костадин Коев проведе две срещи с избирателите си от с. Грашево. Бе представен и кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ за кметството Снежана Мечева. Тя е единствената дама в кметската надпревара за общината . На срещата присъстваха и народният представител Димитър Гечев, както и кандидати за съветници от ПП ГЕРБ.

Хората  поставиха много въпроси,  като основните от тях бяха свързани с все още нерешения проблем със земите на населеното място, лошите пътища, безработицата, липсата на здравна служба, вредното влияние на кулите на мобилните оператори, разположени наблизо.

На втората среща в Мечо корито като основен проблем бе изтъкнат липсата на движение по въпроса за отделянето на квартала като самостоятелно населено място, не само защото е отдалечено от кметство Грашево на три километра, но и населението, което надхвърля минимума от изискуемите 100 души. Д-р Коев изтъкна, че насърчаването на биоживотновъдството, биоземеделието и билкопроизводството чрез безвъзмездно предоставяне на общинския поземлен фонд с помощта на еврофондовете  е приоритет в програмата за управление на ПП ГЕРБ за Община Велинград.

Посоката за разрешаване на проблемите на хората е диалогът с тях, работеща администрация и силна държавна подкрепа.

Коментари

#1 в Сряда, 07 октомври 2015 15:18

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени