Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Д-р Коев се срещна с Почетния консул на Германия

15 октомври 2015, Четвъртък | 14:32 | политика

Среща на д-р Коев с консула на Германия

Кандидатът за кмет на Община Велинград от ПП ГЕРБ д-р Костадин Коев се срещна с Почетния консул на Германия в Пловдив и представител за региона на Българо – Германската индустриално – търговска камара д-р Марияна Чолакова.

Като добър бизнесмен и мениджър , д-р Коев представи състоянието и перспективите пред фирмите от мебелния бранш в Община Велинград . Той изтъкна и тревогата си за слабия интерес да се инвестира в производство в общината ни и за липсата на банкови механизми и програми за стимулиране на технологичното обновление на производството .

Госпожа Чолакова представи състоянието на българо – немските делови отношения и възможностите за сътрудничество между БГИТК и фирмите от  Велинград . Тя се съгласи с изводите за трудната бизнес среда и практика в България , особено за новите инвеститори и за технологичното оборудване.

„Затова в  бъдеще в района на Велинград  ще развиваме повече биоживотновъдство и биоземеделие и ще разчитаме на Вашата експертна помощ за усвояване на добрите немски практики”,

заяви накрая г-н Коев .

Почетният консул на Германия , д-р Чолакова прие поканата да посети Велинград  и  обеща в близките месеци да се запознае с бизнеса на Община Велинград на място !

 

                               Журналистически екип на д-р К. Коев     

Коментари

Позивите са в действие... Да си кажа честно, очаквах повече. :L

#4 наблюдателната в Събота, 17 октомври 2015 10:59

АМи ЦИГАНИНА и ПОМАКА ОТ Чолаково да оправляват гр.Велинград !?!?!?

#3 !!! в Петък, 16 октомври 2015 18:37

След срещата на Делян Пеевски с Тиков е ясна формулата на грабежа но Общината. 1.Манолов -кмет 2.Кехайова-Председател но Обс З.Хамза и Кичиков зам.кметове 4.Тиков- получава болницата. 5.Евроводкомерс -получава В и К чрез управител Радка Димитрова. 6.Пеевски получава всички поръчки от общината. А ВСИЧКИ НИЕ КАТО БОНУС ПОЛУЧАВАМЕ ЕЮПА И МИНАТА. АЗ НЕ ИСКАМ НЯКОЙ ДА НИ ОТКРАДНЕ БЪДЕЩЕТО,А ВИЕ? Да спрем грабежа и разрухата.

#2 в Петък, 16 октомври 2015 09:29

Blitzkrieg mit dem Fleischgewehr... ;)))

#1 Till Lindemann в Четвъртък, 15 октомври 2015 20:46

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени