Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Среща с младите Алековци

12 февруари 2019, Вторник | 18:16 | образование

Кметът д-р Костадин Коев и евродепутатът Андрей Новаков се срещнаха с младите Алековци

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев и най-младият евродепутат от групата на ЕНП Андрей Новаков се срещнаха с младшите посланици на ПГИТ „Алеко Константинов”.

Повече от час те разговаряха на тема „Младите Алековци – бъдещи успешни предприемачи, благодарение на програмата „А.Л.Е.К.О”

В неформален разговор кметът, евродепутатът и учениците говориха за влиянието на България в Европа, за законопроектите, над които е работил Андрей Новаков и не на последно място- за пътя му от малкото беловско село Момина Клисура до Европейския парламент.

Младшите посланици показаха отлични познания за структурата и работата на Европейския съюз, както и за дейността на най-младия евродепутат. От своя страна Андрей Новаков заяви, че ще продължи да работи за превръщането на Велинград в Европейска СПА столица. 

Кметът д-р Коев благодари на евродепутата за подкрепата и допълни, че Велинград ще очаква още по-голяма подкрепа от европейските институции и през новия програмен период.

Той не скри и гордостта си от младшите посланици от професионалната гимназия.

Днес Вие сте в ТОП 10 на най-добрите училища в страната, но аз съм сигурен, че до края на програмата ще затвърдите своята лидерска позиция“-заяви градоначалникът.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени