Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Среща на СХР

25 януари 2010, Понеделник | 12:31 | туризъм

Среща на Сдружението на хотелиери и ресторантьори

СХР Сдружение хотелиери ресторантьори   На 22 януари в конферентната зала на "Балнеохотел Акватоник" се проведе среща на Сдружение на хотелиери и ресторантьори Велинград. Присъстваха 12 члена от общо 20, а официален гост бе Диана Кахайова - зам. кмет. Заседанието, открито от Златко Златанов, премина по определения дневен ред, като първо бе приет Етичен кодекс с принципите на професионална етика и лоялна конкуренция.

   Единодушно бяха приети още шест нови члена, хотелите „ Селект”, „Акватоник”, к-с „ Боляри”, хотел „ Абир”, фирма „ Аванти” ЕООД /асоцииран член/ и  рекламна агенция „Рубин комерс” /асоцииран член/.

   Г-жа Кехайова запозна присъстващите с подготовката на представянето ни на тазгодишната туристическа борса в София и изрази надеждата си, че с помощта на СХР Велинград ще може достойно да представи на тази борса. Божана Маркова предложи изработения клип, по повод връчването на наградата на Велинград, да бъде излъчен по някои от най-гледаните телевизионни канали 10 дена преди откриването на туристическата борса.

   След това срещата продължи с предложения и становища за представянето на Велинград като Спа столица на Балканите в съседните държави Сърбия, Македония и Румъния и др. Златко Златанов закри срещата с думите „Всеки, който желае да работи за развитието на туризма в нашия град е добре дошъл в Сдружението. Ние сме насреща за решаването на всички възникнали проблеми и въпроси. Заедно ние сме силни.”

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени