Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Творци рецитират и разказват

01 ноември 2010, Понеделник | 14:33 | празник

Среща на творци в Каменското Читалище

Среща на творци в КаменицаНа 29-и октомври от 17:30 часа интересна среща събра жители от квартал Каменица с творци живеещи и живяли в квартала. В малката зала на ОНЧ "Васил Левски" протече един непринуден разговор за будната каменска интелигенция, съхранила Каменския дух през всичките години. Господин Никола Делиев припомни много факти от създаването, живота на Каменското читалище, на работата на родолюбиви българи, работили в него. Присъстващите в залата имаха удоволствието да чуят стихове и творчески изповеди на творците Пейо Пеев, Ангел Горанов, Магдалина Делиева, Катя Славова, Цветка Спасова, Лиляна Христова, Петър Пещерски и Боян Захов.

 

Get Adobe Flash player

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени