Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Срещи на ГЕРБ- Велинград с хора от Св. Петка и Алендарова

10 октомври 2015, Събота | 17:15 | политика

Срещи на ПП ГЕРБ- велинград с хора от Св. Петка и Алендарова

В късните петъчни часове екипът на ПП ГЕРБ – Велинград се срещна с хората от селата  Света Петка и  Алендарова. Присъстваха кандидатът за кмет на общината д-р Костадин Коев, кандидатите за кметове на кметства в Света Петка, Алендарова и Долна Дъбева, народният представител Димитър Гечев, както и част от съветниците от листата на ПП ГЕРБ във Велинград.

Основните въпроси, които поставиха хората за решаване, бяха свързани с липсата на канализация, лошата пътна инфраструктура не само в населените места, където изобщо няма асфалт, но и междуселските пътища, които са в окаяно състояние. Огромен проблем се оказва и невъзможността дребните производители на картофи и мляко да пласират продукцията си и понякога предпочитат да я изхвърлят, вместо да я продават на безценица.

Решението на последния въпрос, според  д-р Коев,  е създаването на селскостопанска борса за велинградска община, в която производителите да си предлагат стоката, а големите хотели и ресторанти в града да я изкупуват на гарантирано по-добри цени. Според кандидата за кмет на общината решението за пътищата е в посока европрограми и добри проекти, които могат да се реализират точно в следващите 6 години.

Коментари

След срещата на Делян Пеевски с Тиков е ясна формулата на грабежа но Общината. 1.Манолов -кмет 2.Кехайова-Председател но Обс З.Хамза и Кичиков зам.кметове 4.Тиков- получава болницата. 5.Евроводкомерс -получава В и К чрез управител Радка Димитрова. 6.Пеевски получава всички поръчки от общината. А ВСИЧКИ НИЕ КАТО БОНУС ПОЛУЧАВАМЕ ЕЮПА И МИНАТА. АЗ НЕ ИСКАМ НЯКОЙ ДА НИ ОТКРАДНЕ БЪДЕЩЕТО,А ВИЕ? Да спрем грабежа и разрухата.

#4 в Петък, 16 октомври 2015 09:29

Дошли в Помашко село сланина да продаваттт !!!

#3 Мустафа в Понеделник, 12 октомври 2015 15:09

:D

#2 смях до скъсване в Неделя, 11 октомври 2015 00:03

Срещнаха се с няколко човека шивачките на кандидата от ГЕРБ...После обикаляха по хорото, организирано от друга партия. ;))

#1 Селски в Събота, 10 октомври 2015 21:33

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени