Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

"Да пазим историческата памет чиста"

30 ноември 2011, Сряда | 17:21 | общество

Боряна Стаева с участие в Литературен конкурс

Награди на Боряна СтаеваНа 26-ти ноември 2011 година във Военен клуб Пазарджик се състоя тържество за отчитане на резултатите от Литературния конкурс "Да пазим историческата памет чиста" и награждаване на победителите. Областният съвет на СОСЗР с председател о.з. полк. Р. Кофов и ръководството на клуба на творците град Пазарджик организираха и проведоха това тържество. В него участваха много творци на словото от района и извън него - членове на СОСЗР. Това беше първият областен Литературен конкурс "Да пазим историческата памет чиста".

В него участва и поетесата копитан Боряна Стаева от Велинградския съюз на офицерите, Дружество "Шипка". Тя представи свои стихотворения, за което беше класирана на 3-то място и получи награда: Грамота, книги и предметна награда. На тържеството Велинградската поетеса рецитира свое стихотворение в памет на загиналите Чепински воини, за което беше силно аплодирана.

Капитан Боряна Стаева

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени