Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Стари градски песни

29 май 2010, Събота | 10:55 | култура

Концерт на стари градски песни в ОНЧ "Васил Левски"

Изпълнение на стари градски песни"Хубавата песен носиме в сърцето като блага билка...", каза Иван Гергев в поетичните си уводни слова към концерта на старата градска песен. Много почитатели на незабравимите шлагери изпълниха голямата зала на ОНЧ "Васил Левски" на 27 май в 18 часа, за да направят заедно с изпълнителите идна разходка във времето. Осем певчески групи изпълниха от сърце по три песни: Дамски хор към ОНЧ "Васил Левски" Велинград, с ръководител Иван Пещерски; Певческа група към клуб на инвалидите Велинград, с ръководител Маргарита Шаламанова; Група за популярни песни "Велина" при ОНЧ "Отец Паисий 1893" с ръководител Иван Казалиев; Група за стари градски песни "Спомени и мечти", село Калугерово; Група "Рамона" от село Бошуля, с ръководител Васка Боянова; Мъжка група за стари градски песни "Доспат", с ръководител Стоян Ташев; Група за стари градски песни "Евредика" с ръководител Никола Янев - Чоли; Смесена група за стари градски песни "Еделвайс" Пещера, с ръководител Рашко Тилев.

Get Adobe Flash player

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени