Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Успешен старт на нова социална услуга

09 юни 2014, Понеделник | 12:42 | прессъобщение

Новата социална услуга ЦНСТ и ЗЖ с успешен старт

В края на миналата седмица  кметът  на Община Велинград  Иван Лебанов представи екипа, които се заема с обслужването на новопостроените Център за настаняване от семеен тип  и Защитено жилище. Ръководител  на предоставяната социална услуга ще бъде Александър Гушевилов. Нова услуга ще даде дом на 22 деца, лишени от родителска грижа. Според администрацията екипът, който ще заработи, трябва да осигури комфорт и грижи на децата, които са лишени най-вече от топлина и любов. В своето приветствие кметът Лебанов заяви, че комисията неслучайно е гласувала доверие на тези хора и е избрала именно тях за нелеката задача да се грижат за едни от децата в изключително тежко положение. От тук нататък следва обучение на служителите, както и пътувания на социалните работници, които първи ще се запознаят с децата.  За работните места подадените молби бяха над 70, но комисията по подбора направи няколко събеседвания и избра този екип. Те ще работят 14 месеца, като след изтичане на срока идеята е услугата да бъде превърната в държавна делегирана дейност и да продължи.

Коментари

Това са глупости.Как Кмета ще ти даде право на избор Просто ни нареди кои трябва да класираме.Лебанов не дава аванта на никой.Защо мислите назначи тези зам кметове които нямат нищо с БСП. Истината е че може да краде без да се злепоставя пред своите нече ги бръсне за нещо Вижте как се държи със зам кмета Г Янчев.Не че нещо зависи от него но неможе до тоалетна да отиде сам.

#1 в Четвъртък, 26 юни 2014 19:59

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени